2012. február 13., hétfő

SZERELEM ÉS EGYÉB NYALÁNKSÁGOK....






 Mi más lehetne a bejegyzésem témája, mint a Valentin-nap !
A szerelem és az ember már ősidők óta összefonódtak. A valakihez tartozás igénye és az érzelmek kimutatása fontos kapocs az életben. A mindennapok túlélésének örök záloga szeretet és az összetartozás.
A Matiasban mi is készültünk a szerelmesek fogadására! Desszertek és egyéb édességek, torták sokaságával várunk benneteket .......
Megtalálható a választékunkban a Sacher desszert, Eszterházy desszert, Matias desszert, Gesztenyeszív, Mousse választékunk is az alkalomnak megfelelően dekoráljuk. Ha valaki egy édes meglepetéssel szeretne kedvesének örömet okozni, nálunk biztosan megtalálja az "igazit".
Nagyon nem szeretném ezt a témát fokozni, mert mindenki jártas a témában :)
Beszéljen helyettem inkább egy idézet:


Szeretlek\" Nem úgy szeretlek téged, mintha rózsa, topázkő vagy égő szegfű lennél, mely tüzes nyilakat szór. Úgy szeretlek, ahogy a vak, mély homályban leledző dolgok szeretik egymást, lélek és árny közt, titokban. Úgy szeretlek, akár a növény, mely nem virágzik, és virágai fényét magába rejtve hordja. Szerelmed tette, hogy testemben él sötéten a fojtó, sűrű illat, amely felszáll a földről. Szeretlek, nem tudom, mikortól és mi végre, gőg és probléma nélkül egyszerűen szeretlek. Így szeretlek, mivel nem tudok másként szeretni, csak így, csakis e módon, hogy nincs külön te, nincs én, oly közel, hogy enyém a kezed a mellemen, oly közel, hogy pillád az én álmomra zárul...\"


 Nézelődjetek és várom a visszajelzéseket, kinek melyik lett a kedvence?

Hatalmas köszönet a képekért Tóth Gábornak, aki rendelkezésemre állt és elkészítette ezeket a csodás képeket.....Hamarosan bemutatom nektek Őt is és a munkáiból is láthattok ízelítőt!














11 megjegyzés:

  1. Szépséges alkotások! Csak ámulok a sok gyönyörűség láttán. Gratulálok!
    Zatykóné Magdi

    VálaszTörlés
  2. Eddig zugolvasód voltam. Nagyon örülök,hogy rátaláltam a blogodra.
    Nagyon gyönyörű mindegyik nem tudok választani.Lenyűgöznek a munkáid,mindegyikben szinte látni a lelkedet.Bocs ha személyeskedőnek tűnök,de így gondolom.Látszik,hogy szívvel lélekkel csinálod ezt a csodás szakmát.Az idézet pedig nagyon megfogott,komoly üzenete van.Talán így kellene szeretni mindenkinek.

    VálaszTörlés
  3. Szintén egy zugolvasó!!Ezt már nem hagyhatom szó nélkül és ne is várd hogy válasszak!!!MIND GYÖNYÖRÜ!!::))

    VálaszTörlés
  4. Túlzás nélkül:VILÁGSZÍNVONAL!!!Választani lehetetlenség:(Talán a mák miatt a Mouss......vagy az Eszterházy?....csodás a Sacher.....Mindegyikből minimum 1-2....

    VálaszTörlés
  5. Tényleg lehetetlen elmenni innen szó nélkül! Gyönyörű az összes torta és desszert, de a hófehér tortáért megőrülök! Engem teljesen megbabonázott!

    VálaszTörlés
  6. Nemtudom meddig lehet ezt még fokozni.Annyira csodás mind hogy szinte elérzekenyültem a látványától.Bámulatosan szép,nemlehet betelni vele.
    Lehetetlen választani,hisz mind gyönyörű!

    VálaszTörlés
  7. Ebéd után pont azon morfondíroztam magamban, hogy úgy ennék egy kis sütit. De mivel nincs a munkahelyem közelében (szerencsémre:)) egy cukrászda sem, ezért gondoltam benézek az oldaladra, hátha van ami gyönyörködtethet virtuálisan. S lám tessék. :) Nekem személy szerint a gyümölcsös cuccok a kedvenceim, így ha voksolni kéne, akkor elsőre az epres, vagy az erdei gyümölcsös sütit kóstolnám meg, s utána a többi is jöhetne. :)))
    De azt hiszem, hogy bármelyiket tolhatnád elém, egyiket sem utasítanám vissza. :)))
    Nagyon guszták!

    VálaszTörlés
  8. Annyira szépek, hogy nehéz lenne választani.
    Az első hófehér tortába szerelmes is lettem. Sajnálnám felvágni:)Csak bámulnám egész nap, hogy mennyire gyönyörű.

    Kár, hogy ilyen messze vagytok :(:(

    VálaszTörlés
  9. Nem tudnék választani közülük, mert mindegyik gyönyörűséges! :) Mind más miatt tetszik, a fehér hűv˜ös ártatlansága, a piros érzékisége, a gyümölcsös könnyedsége, a sacher tökéletessége...MESTERMUNKA mindegyik, gratulálok, nagyon tehetséges vagy, ez tényleg világszínvonal! :)

    VálaszTörlés